Komoly átalakuláson esik át az SBTC

Az SBTC bronzérmet begyűjtve fejezte be a mögöttünk hagyott megye egyes pontvadászat elmúlt szezonbeli versenysorozatát. Bár arról lehetett hallani, a fekete-fehérek igen komoly célokkal veselkedhetnek neki a következő idénynek, úgy tűnik, a vérmesebb reményekért való küzdelem helyett egyéb célok fogalmazódhatnak meg a nagy múlttal bíró klub háza táján, mint ugyanis az alább szemrevételezhető felsorolásból kiderül, az együttes jó pár korábbi alapembere távozásra adta a fejét, perpillanat kilenc játékost számlál az a lista, ami az odébbállókat összegzi.

Úgy tudjuk, a jövőben leginkább fiatalokra kívánnak építeni a Stécénél, a gárda vezetőedzője, Csatlós Tamás későbbre ígért konkrét tájékoztatást. Amennyiben információink helyesek, a szabad áramlású átigazolási időszak utolsó óráiban egy komplett utánpótlás alakulat vándorol át a ‘tarjániakhoz…

Ők már biztosan távoztak az SBTC-től: Ráduly Ádám, Pál Gergő, Zsély Dániel (mindannyian Cered), Puporka Dániel, Sándor Attila (mindketten Pétervására), Nyerges, Krisztián, Kalácska Csaba (mindketten Karancslapujtő), Zsély Benedek (Felsőtárkány), Sárközi Tamás (külföldre költözött).

Forrás/Fotó:Nógrádifutball (http://nogradifutball.hu)