Négy baleset történt egy nap alatt Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nagylóc külterületén történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset 2017. augusztus 27-én a délelőtti órákban. Az elsődleges adatok alapján két, Nagylóc irányából Szécsény felé közlekedő személygépkocsi ütközött össze, melynek következtében az egyik személygépkocsi az út menti vízelvezető árokba csapódott. A baleset következtében egy személy sérült meg.

Rétság belterületén a Rákóczi út és a Petőfi utca kereszteződésében egy személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze a délutáni órákban.  A baleset következtében a személygépjármű vezetője és utasa sérült meg.

Nógrád megyében az elmúlt 24 órában további egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Felhívják továbbá a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek, továbbá a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!