A Demjéni Termálvölgy nyerte el „Az Év Feltörekvő Fürdője 2017” címet

A Demjéni Termálvölgy nyerte el idén az „Az Év Feltörekvő Fürdője 2017” kitüntető címet! Az Év Fürdője a hazai fürdők legnagyobb versenye, idén harmadik alkalommal dönthetett a közönség ki nyerje el az elismerést. A szavazást a termalfurdo.hu szervezte a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával, és a versenyben összesen 167 ezer szavazat érkezett. Óriási megtiszteltetés, hogy idén a demjéni Cascade kapta a legtöbb szavazatot országosan, a feltörekvő fürdő kategóriában,  és Heves-megyében is első helyezett lett!

Büszkeséggel tölt el a két kitüntető cím, a szavazók szeretete, támogatása megerősítette bennünk, hogy jó úton haladunk, a maximalizmusunk most többszörös sikerhez vezetett!

Ahogy a termalfurdo.hu is írta, a Demjéni Termálvölgy népszerűségét a sokoldalúságának köszönheti, a komplexum egy barlangfürdő, egy gyógyfürdő és aquapark és egy 4 csillagos hotel együttese.

A demjéni Gyógyfürdő és Aquapark a 4 évszak fürdője, egész évben egyedülállóan meghosszabbított nyitva tartással, egészen hajnal 2 óráig várja a vendégeket. Itt minden egyes nap a fürdőzők éjszakája.

A Cascade Barlangfürdő Közép-Európa legnagyobb barlangfürdője, 1500 négyzetméternyi vízfelülettel, 25 méter magas csúszdatoronnyal, összesen 550 méternyi változatos csúszófelülettel rendelkezik. A 760 méteres barlangfürdő egyedülálló látványvilágát az Avatar film ihlette.

A fürdők kiváló minőségű gyógyvízét saját kút biztosítja, a 690 méter mélyről feltörő természeti kincs a vizsgált összetevők alapján nátrium-kalcium-hidrogénkarbonátos, kemény, fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős a vas és metakovasav tartalma, amely lassítja az öregedést, jótékony hatással van a bőrre, körömre, hajra. Egyes szakvélemények szerint a magyarországi gyógyvizek nem létező ranglistáján nagyon előkelő helyet foglal el a demjéni víz.

Úgy gondoljuk a sikerünk kulcsa, hogy nemcsak a vizünk kiváló, de a szolgáltatásaink minősége is, és az, hogy folyamatosan törekszünk a megújulásra, a fejlődésre.

Ezt igazolja a 2015 óta egyre emelkedő a látogatottságunk, évenként átlag 3-5%-al nő azok száma, akik minket választanak pihenésük, feltöltődésük helyszínéül.

A Demjéni Termálvölgy minden igényt kiszolgál: évente több százezer ember fordul meg itt, akik többféle típusú étterem közül választhatnak, számtalan kiegészítő szolgáltatás vehetnek igénybe a masszázsoktól a szépészetig, a szaunáktól a külső, belső medencékig, és a természet ihlette 4 csillagos superior hotelben pihenhetik ki akár a fürdőzés kellemes fáradtságát.

A Demjéni Termálfürdő vezetősége és munkatársai ezúton szeretnék megköszönni a sok szavazatot, és ezeket a megtisztelő kitüntető címeket!