Finomra vágott nyári zöldségek, édes-savanyú mártásban /spagettivel/

Hozzávalók:

  • 3 féle édes paprika
  • gomba
  • lilahagyma
  • cukkini
  • sárgarépa

Elkészítés:

A mai recept egy nagyon gyorsan elkészíthető étel lesz.  Finomra vágott nyári zöldségeket pirítottam meg, melyet édes-savanyú mártással pároltam össze. A következőképpen: kezdésként egy evőkanál olívaolajat tettem a serpenyőbe, majd a már előkészített és csíkokra vágott zöldségeket (édes paprikákat, lilahagymát, cukkínit, sárgarépát valamint a gombát) belehelyeztem, és megpirítottam. Ezt követően összepároltam az édes-savanyú mártással. A végén hozzáadtam a 90%-osan elkészített spagetti tésztát, majd az egészet készre főztem. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Alapi Öcsi