Drogdílert fogtak a balassagyarmati rendőrök

A balassagyarmati rendőrök egy 31 éves férfi drégelypalánki tartózkodási helyén kábítószergyanús anyagokat és értékesítéséhez szükséges eszközöket foglaltak le.

A nyomozók 2017. szeptember 13-án jelentek meg egy 31 éves férfi drégelypalánki tartózkodási helyén, mivel gyanú merült fel arra, hogy kábítószert árul.  A rendőrök az ingatlanban tartott házkutatáson több, különféle méretű kábítószergyanús anyaggal szennyezett simítózáras tasakot és különböző, a kábítószer csomagolásához, értékesítéséhez szükséges eszközöket, borítékokat találtak. A hatóság tagjai lefoglaltak továbbá,  mintegy 180 gramm különböző állagú – por, növényi törmelék – kábítószergyanús anyagokat, melyek vizsgálatára alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A beszerzett adatok alapján megalapozott a gyanú arra, hogy a férfi 2013. januártól 2017. augusztus végéig több személynek értékesített kábítószert.

A 31 éves ipolyvecei lakos ellen a Balassagyarmati Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.