Egy nap, hét baleset és két súlyos sérült– ez történt a nógrádi utakon

Az elmúlt 24 órában a rendőrök a megye területén három személyi sérüléssel és négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek

Egy 57 éves férfi közlekedett személygépkocsijával 2017. október 30-án 6 óra 50 perckor Salgótarjánban, a Medves körúton, amikor az egyik kereszteződésben az úttestre lépő 67 éves férfit a járművel elütötte. A baleset következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján 9 órakor egy 21 éves férfi személygépkocsival haladt a 2122-es számú úton Szécsény irányából Nagylóc irányába, amikor egy emelkedős jobbra ívelő útkanyarulatban a járműve az úttesten megcsúszott, a jobb oldali útpadkára, majd a vízelvezető árokba hajtott, ahol egy fának ütközött, a szántóföldön megállt. A rendőrséget nem értesítették, a jármű vezetőjét – aki a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett ­– a hozzátartozók kórházba, a gépjárművet garázsba szállították.

Balassagyarmat irányából Őrhalom felé közlekedett a 22-es számú főúton 23 óra 15 perckor egy 25 éves férfi személygépkocsival, amikor egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve a járműve megcsúszott és a vízelvezető árok melletti fának ütközött. A baleset következtében a járműben utazó nő könnyű sérülést szenvedett.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek körülményeit vizsgálja.

Az elmúlt 24 órában a megyében további három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.