A biztonságos közlekedésre hívták fel a figyelmet a rendőrök Salgótarjánban

A rendőrök a biztonságos közlekedésre, valamint a láthatóság fontosságára hívták fel Salgótarjánban a járművezetők figyelmét.

A Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkatársai a „Látni és látszani 2017 – egymásért” kampány keretében a napokban Salgótarjánban hívták fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre.  A balesetmegelőzési szakemberek a gépkocsival közlekedőket  a megyeszékhely belterületén tájékoztatták a kampány részleteiről, elmondták, hogy az idén is lehetőség van a járművezetők részére járműveik ingyenes átvizsgáltatására, valamint látásuk ellenőriztetésére. A kampányhoz csatlakozott szakszervizekben és optikákban várják az érdeklődőket.

A rendőrök a program ismertetésén túl korlátozott látási viszonyokhoz nélkülözhetetlen ajándékokat adtak át a gépjárművezetőknek.

A kampányban résztvevő szervizek és az optikusok pontos elérhetőségét, illetve a program részleteit a www.latnieslatszani.hu honlap tartalmazza.

Kérjük készüljenek fel a téli időjárás sajátosságaira, járműveiket ellenőrizzék! A megfelelő világítás, fék, gumiabroncs életet menthet.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága balesetmentes közlekedést kíván!