Öt baleset történt az elmúlt 24 órában megyénk útjain

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába az elmúlt 24 órában öt balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi tehergépkocsijával 2018. április 14-én 6 óra 50 perc körül Pásztón, a Fő úton egy ingatlan kapubejárójából tolatott, amikor  a Fő úton Tar irányából Szurdokpüspöki irányába közlekedő személygépkocsival összeütközött. A balesetben a személygépkocsi férfi utasa könnyű sérülést szenvedett.

Mátraszőlősön, a Fő úton egy férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett 10 óra körül, amikor jobbra, az út szélére leálló járművet kikerülte, majd áttért a szemközti sávba és ott nekiütközött egy személygépkocsi bal oldalának, mely megkezdte a balra kanyarodást egy ház előtti kapubejáróba. A balesetben három személy könnyebben megsérült.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek körülményeit vizsgálja.

Az elmúlt 24 órában a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén további egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a legjobb balesetmegelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait! 

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!