Nagy csatában maradt alul a rájátszásban a ReklámPress-Skorpió

Bár a salgótarjáni lányok az első félidőben ledolgozták hátrányukat, végül a feltámadó TF lett a párharc győztese.

Múlt hétvégén egy kétfelvonásos küzdelem második fejezetéhez érkezett a ReklámPress-Skorpió, a női futsal NB I-be való felkerülésről döntő párharc újabb fejezetében az odavágón három-nullra nyerni tudó TF-et fogadták Szabó Gábor lányai.

Sajnos hiába produkált álomszerű rajtot a remek teljesítményének köszönhetően a szünetre háromgólos fórral menő hazai együttes, a pihenőt követően gyors egymásutánban kétszer is beköszöntek a vendégek, így a meccs hátralévő részében hiába adott bele mindent és küzdött derekasan a mérkőzést megnyerő ‘tarjáni hölgykoszorú, a budapesti alakulat öt-hármas összesítéssel kvalifikálta magát az élvonalba.

Egyelőre kár azonban csüggedni, egy lehetősége ugyanis még maradt a Skorpiónak az osztályváltásra: május végén, illetve június elején a legutóbbi idényben az NB I hatodik helyen záró Ricsilla fedőnevű gárdával szemben egy újabb oda-visszavágós csatában vívhatja ki a feljutást a találkozó lefújását követően a második vonal Keleti-csoportjában megszerzett jól megérdemelt aranyérmét átvevő csapat.

Női futsal NB II, rájátszás az NB I-be kerülésért, 2. mérkőzés:

ReklámPress-Skorpió-TFSE-Szertarsport.hu 3-2 (3-0)

Helyszín: Salgótarján, Városi Sportcsarnok.

ReklámPress-Skorpió: Cseh-Rusz – Bokor, Bede Anett, Tóth F., Bede Anna. Cserék: Terdik, Molnár, Takács, Koch, Balya. Vezetőedző: Szabó Gábor.

TFSESzertarsport.hu: Móczik – Winternitz A., Winternitz K., Molnár-Sáska, Janicsek. Cserék: Pityó, Bobok, Tagyi, Kókány, Juhász, Bagdi, Pavlik. Vezetőedző: Soóky Norbert.

Gól: Balya (6.), Bede Anna (11.), Koch (18.), ill. Kókány (23., 25.)

Szabó Gábor: – Két ellentétes félidőt produkáltunk. Az első fantasztikusra sikeredett. Gyorsan, sokat mozogva játszottunk és a helyzeteket is gólra váltottuk. Ennek köszönhetően még a szünet előtt ledolgoztuk a háromgólos hátrányunkat. Sajnos a második félidő nem úgy alakult, ahogy elterveztük. Hamar gólt kaptunk és ez átírta a terveinket. Nem tudtuk azt a lendületes focit játszani, hiába akartak és tettek meg mindent a lányok. Nagyon büszke vagyok a csapatra! Gratulálunk és sok sikert kívánunk a TFSE csapatának! Köszönjük, hogy ennyien kilátogattak a mérkőzésre és biztatták a csapatot! Készülünk az osztályzóra!

Forrás: http://nogradifutball.hu