Salgótarjáni dohányboltot akart kirabolni ez a férfi, keresi a rendőrség

A jelenlegi adatok alapján az eddig ismeretlen férfi 2018. május 16-án 5 óra 50 perc körül Salgótarjánban, az Ötvözetgyár úton lévő nemzeti dohányboltba az arcát eltakarva bement, majd egy szúró eszközzel megfenyegette az alkalmazottat és a készpénz átadására szólította fel. A férfi cselekményét követően elmenekült a helyszínről.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A 30-40 év közötti, 180 cm magas, vékony testalkatú férfi az elkövetéskor sötétkék színű cipzáros, kapucnis felsőt és sötét nadrágot és fekete színű cipőt viselt. Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

A bűncselekmény elkövetéséről, vagy annak részleteiről az alábbi képen látható, baseball sapkát viselő férfi is információval rendelkezhet.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.