A Karancsalja lett a keleti megye három bajnoka

Rangadón elért remivel ért révbe az aranyérmes, gólokban gazdag meccset húzott be a Nagybátony és a Mátramindszent.

A mögöttünk hagyott hétvégén a huszonegyedik kört bonyolították le a keleti megye háromban. Az aktuális forduló legfontosabb történése, hogy mivel a Felsőtold nem tudta legyőzni a Karancsalját, így utóbbi együttes szerezte meg a csoport aranyérmét. A másik két mérkőzésén a Nagybátony a nyolc gólt elérő Lőrincz vezérletével intézte el a Nagylócot, a Mátramindszent pedig változatos csatában gyűrte le az Egyházasdengeleget. Nézzük meg a részleteket!

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 21. forduló:

Felsőtold-Karancsalja 2-2 (1-0)

Vezette: Varga P. (Homoki G., Lovasi J.)

Felsőtold: Nagy I. – Murányi, Nemecz, Nyirjei, Vido (Tóth P., 46.) – Nagy B. (Berzák, 66.), Imre D., Hucskó, Makai (Imre Cs., 76.) – Balázs B., Klárik. Vezetőedző: Nagyváradi István.

Karancsalja: Kucsera – Henglár A. (Lantos, 61.), Mede, Henglár Á., Kristóf P. – Fenes (Kadlót, 91.), Papp, Breznyánszky, Fekete (Csicsman, 89.) – Oláh T. (Deák, 90.), Fehér (Nagy Z., 81.). Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Hucskó, Nyirjei, Vido, Tóth P., Murányi, ill. Oláh T., Henglár, Fenes

Piros lap: Nagy I. (93.), Makai (93., mindketten Felsőtold)

Gól: Nagy B. (26.), Klárik (85.), ill. Oláh T. (70.), Nagy Z. (86.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Nagyváradi István: – Jó mérkőzést játszottunk a Karancsaljával, a várakozásoknak megfelelően nagy küzdelem volt a pályán, sportszerű keretek között. Kétszer is kezünkben volt a meccs, sőt… Egy-nullnál több lehetőségünk volt, melyből ha csak egyet is kihasználunk, megnyerhettük volna. Ehelyett kaptunk egy gólt, majd utána hiába szereztünk ismét vezetést, nem sikerült kivédekezni az előnyt. A végjátékban mindent megtettünk a győzelemért, de sajnos a kapu előtti kavarodásokból sem sikerül gólt szerezni. Ellenfelünk jó csapat, ezt bebizonyította, mégis úgy érzem, ma nyerhettünk volna. Gratulálok a bajnoki címükhöz. A játékosok érthetően nagyon csalódottak voltak. A meccs végén történteket nem kommentálnám.

Csicsman Tamás: – Hol is kezdjem! Egy klasszikust idézve “tele van a fejem gondolattal”. Talán a legfontosabbal indítok. Szép volt fiúk! Gratulálok a csapat minden játékosának és a csapatot támogató szurkolóknak egyaránt. Ja igen, a mérkőzésről is kellene mondanom valamit. Azt kel mondjam, ez a meccs olyan volt, mintha Hollywoodban írták volna. Tele érzelmi hullámvölggyel és hullámheggyel. De a vége happy end…! A találkozón kétszer kerültünk hátrányba és mind a kétszer visszahoztuk a meccset. Az akarattal nem volt gond. A játék viszont már nem ment olyan gördülékenyen. De amikor kellett, mindig hozzátettünk egy kicsit, így viszont megszereztük a minimális egy pontot. Mindenki jól játszott, de nem hagyhatom szó nélkül Nagy Zoltán sorsfordító találatát. Már maga Zoli szereplése is filmbe illő. A tavaszi idényben nem tudott járni a mérkőzésekre. Aztán a sorsdöntő meccsen játékra jelentkezett. És ahogyan kell, a száz métere kalibrált erőnlétét akkor aktiválta, amikor kellet, egyúttal eldöntötte a mérkőzést…. A hátralévő időt pedig a tartalék akkumulátorról megoldotta. Szép volt Zoli! Nem nagyon akarok szakmázni, de talán röviden összefoglalva azt mondanám, hogy két, görcsösen akaró csapat, helyenként szép megoldásokkal játszott és egy igazságos eredmény született.

Nagylóc-Nagybátony 3-9 (2-4)

Vezette: Menczel J.

Nagylóc: Puporka – Oláh Sz., Fábián K., Oláh G., Berta – Rimai, Oláh E., Csík, Balogh J. – Balogh G., Oláh P. Játékos-edző: Fábián Krisztián.

Nagybátony: Molnár (Kovács D., 35.) – Sasvári, Mátrai V., Csépány, Barabás – Mátrai Zs., Almási, Mátyás M. (Szécsi, 57.), Kürti – id. Orosz, Lőrincz. Vezetőedző: Sipkó Sándor.

Gól: Csík (6.), Balogh G. (21.), Rimai (71.), ill. Mátyás M. (3.), Lőrincz (10., 25., 36., 56., 60., 65., 80., 84.)

Jók: senki, ill. Lőrincz, id. Orosz, Mátrai V., Almási, Csépány

Fábián Krisztián: – Ismét sikerült gólokban gazdag mérkőzést játszanunk, a múltkori meccsünkkel ellentétben, most kevesebbet tudtunk rúgni. Védelmünk hibái nagyon befolyásolták a mérkőzés végeredményét.

Sipkó Sándor: – Kár lett volna, ha ez a jobb sorsra érdemes csapat is bedobja a törölközőt, látom, ők is kellőképpen magukra vannak hagyatva, de kitartást kívánok nekik!


Mátramindszent-Egyházasdengeleg 5-4 (3-2)

Vezette: Reviczki J.

Mátramindszent: Márton N. – Forgács L., Tóth Á., Rostás I. (Orbán, 60.), Kis M. – Zám, Horváth B., Orbányi, Szűcs – Szekula, Orosz. Vezetőedző: Bakos Zoltán.

Egyházasdengeleg: Mlinárcsek – Gyurik B., Sálek, Liptai, Jambrich P. – Szűcs (Báthy, 46.), Pete (Sinkó, 81.), Tóth L. (ifj. Berkes, 81.), Jambrich Á. (Jakus, 46.) – Bacskai, Gyurik P. Edző: id. Berkes Balázs.

Sárga lap: Tóth Á., Forgács L., Zám, ill. Tóth L., ifj. Berkes

Gól: Horváth B. (8.), Orbányi (21.), Szekula (28.), Orosz (74.), Orbán (83.), ill. Bacskai (30., 34., 62.), Jakus (69.)

Jók: Forgács L., Horváth B., Zám, ill. az egész csapat

Bakos Zoltán: – Hála istennek, sikerült megnyerünk az utolsó meccset. Nagyon nehéz körülmények között győztünk, mert már három-nullra is vezettünk, de majdnem megint elrontottuk, a fiúk viszont összeszedték magukat. Gratulálok a játékvezetőnek, mert most jól tette a dolgát.

id. Berkes Balázs: – Egy már megnyert meccset veszítettünk el egy újabb gólokban gazdag mérkőzésen. Ettől függetlenül gratulálok a játékosoknak, hogy hetek óta remek játékot produkálnak.


Szabadnap: Építők KC, Vanyarc.


A bajnokság aktuális állása:

Forrás: http://nogradifutball.hu