Egy hajszállal bukta el az NB I-es osztályozót a ReklámPress-Skorpió

Nagy csatában maradt alul a Ricsillával szemben a ‘tarjáni csapat.

Az öt-ötös remivel véget érő első felvonást követően, múlt hét vasárnap az első osztályú tagságért megvívandó párharc második menetének vághatott neki a messzi távolba útra kelő ReklámPress-Skorpió. Ahogy az előző mérkőzésen, ezúttal sem vallottak szégyent Szabó Gábor lányai, csupán egy nüansznyival bizonyultak jobbnak a házigazdák.

Az elmúlt hétvégén esedékes találkozón ugyan előnybe kerültek a ‘tarjániak, éppen a szünet előtt egalizáltak a Zala megyeiek, hiába volt több helyzete a vendégeknek, ezúttal is hadilábon álltak azok értékesítésével. Aztán a szünet után egy gyors gólváltást jegyezhettünk fel, fej-fej mellett várhatták tehát a véghajrát a felek. A nógrádi csapat akár a maga javára is billenthette volna a mérleg nyelvét, ez sajnos elmaradt, ellenben a hazaiak harmadszorra is beköszöntek, ami azt jelentette, kiszenvedték a sikert, nyolc-hetes összesítéssel pedig megőrizték NB I-es tagságukat. A vereségtől függetlenül csak dicséret illetheti az emelt fővel alulmaradó Skorpiót, egy hajszálnyira volt a bravúrtól a nagyot harcoló együttes.

Osztályozó az NB I-ért, 2. mérkőzés:

Ricsilla–ReklámPress-Skorpió 3–2 (1–1)

Helyszín: Répcelak, Sportcsarnok.

Ricsilla: Kiss E. – Megyeri, Orbán, Szűcs, Marsai. Cserék: Nagy B., Szegedi, Lehota. Vezetőedző: Halmos Máté.

ReklámPress-Skorpió: Terdik – Tóth F., Balya, Bede Anna, Bede Anett. Cserék: Molnár A., Takács, Mészáros, Koch. Vezetőedző: Szabó Gábor.

Gól: Megyeri (20., 22.), Marsai (34.), ill. Bede Anna (11.), Takács (23.)

Szabó Gábor: – Rettentően akartuk a győzelmet és meg is tettünk érte mindent. Végig kiélezett volt a mérkőzés, mindkét csapat nyílt támadófocit játszott. Még mi kihagytuk a helyzeteket, addig az ellenfél egy szerencsés találattal eldöntötte a meccset! Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert a mutatott teljesítmény alapján megérett a társaság a legfelső osztályra! Gratulálunk a Zalaegerszegnek!

Forrás: http://nogradifutball.hu

Fotó: Bakos László.