Hét baleset történt egyetlen nap alatt Nógrád megyében

Az elmúlt 24 órában Nógrád megyében négy személyi sérüléssel járó és három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Szécsény belterületén közlekedett kerékpárral egy 57 éves férfi 2018. október 12-én a reggeli órákban, amikor a Rákóczi útról a Dugonics útra kanyarodva egy parkoló személygépjárműnek ütközött. A kerékpáros a baleset következtében megsérült, a gépjárműben anyagi kár keletkezett.

Egy 47 éves férfi közlekedett motorkerékpárral Bercel irányából Vanyarc felé az éjszakai órákban, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a bal oldali forgalmi sávba és az út szélén kiépített szalagkorlátnak ütközött. A motorkerékpáros a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

A megye területén további két személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

 

… hogy mindenki hazaérjen!