Már várják a nevezéseket a bátonyterenyei teremkupa új idényére

A mút hét második felétől kezdődően már nevezhetnek az érdeklődők a VI. bátonyterenyei Téli Kispályás Teremlabdarúgó Bajnokságra, az esemény szervezőjénél, Tarjáni Lászlónál a 06(30)4014021-es telefonszámon. A férfi felnőtt küzdelemsorozat mellet idén is összemérhetik tudásulkat az öregfiúk és az általános iskolások, utóbbi két mezőnyben ráadásul még csak nevezési díj sincs, ez a költség egyébként a kiemelt együtteseknél 10 ezer forint, plusz mérkőzésenként még 5 ezer forintot kell fizetniük a résztvevőknek.

A lebonyolítás kapcsán elmondható, előbb a tervek szerint november 24-én rajtoló alapszakasz csoportjaiban csapnak össze a gárdák, majd jöhetnek az alsó-illetve felsőházi viaskodások. Ahogy az előző években is, idén szintén pénz- és tárgyjutalom lehet az arra érdemesek jutalma, de különdíjakat is osztanak a rendezvény lebonyolítói.

Ami fontos, a versenykiírás rögzíti, egy csapatban csak négy nagypályás igazolt focista szerepelhet, ezen kitétel alól kivételt képeznek a tizennyolc évnél fiatalabb és a harmincöt esztendőnél idősebb játékosok. Lényeges információ, csupán az első húsz jelentkezést tudtják elfogadni, ezért megéri időben gondoskodni az indulási szándék kifejezéséről.

A bajnokság fővédnöke: Nagy-Majdon József, Bátonyterenye Város polgármestere

A bajnokság főtámogatója: Bátonyterenye Város Önkormányzata

A bajnokság támogatója: Bátony Tüzép Kft.

Forrás: http://nogradifutball.hu