Versenyautót tesztelt a hétszeres magyar rally bajnok Nógrád megyében (videóval)

Peugeot 208 R2.

November 5-én Ifj. Tóth János, hétszeres abszolút magyar rally bajnok (Peugeot 208 R2), Bútor Róbert, 4x-es magyar szuper-1600-as bajnok (Peugeot 208 R2), és Fogasy Gergely (Skoda Fabia R5) látogatott a Nógrád megyei Ceredre, ahol tesztelték versenyautóikat; ez egyben felkészülés is volt a zempléni hegységben hétvégén megrendezésre kerülő I. Nyíregyháza Rallyra.

A pilóták fél napon keresztül tesztelték, állítgatták az autóikat, majd az eredményekről a Concrete Médiának is beszámoltak.

Ifj. Tóth János (Peugeot 208 R2)

-Tetszik az autó, könnyű kezelni. Igazából 180 lóerős, 1.6-os versenyautó. Azt gondolom, hogy nagyon sikeres volt ez a mai nap; minden adott, hogy jól szerepeljünk a Nyíregyháza Rally-n.

Ifj. Tóth János.

Bútor Róbert (Peugeot 208 R2)

-Nagyon pozitívan értékelném ezt a napot. Tökéletesen működött minden és a végéig kitartott ez a pozitív hangulat. Nagyon jó alap setupot tudtunk csinálni, az autó beállításain pedig csak mininális módosításokat hajtottunk végre. Kellemesen viselkedik az autó, jól irányítható. Bátran tudunk vele menni, megbízhatóan viselkedik és azt gondolom, hogy gyors is.

Skoda Fabia R5.

Videó a Peugeot 208 R2 teszteléséről:

Nyíregyházi Rally-ról minden infó és hivatalos webodal.

Fotók: Papp Dániel