Ajándékot kaptak a gyermekek a Bátonyterenyei Torna Club évzáró bankettjén

December 4-én tartotta évzáró bankettjét a Bátonyterenyei Torna Club, az OTP Bozsik Programban résztvevő kis futballistái számára. Ajándék csomagot kapott 50 gyermek a Polgármesteri Hivatal és a Vadász Csokoládé Kft. jóvoltából, valamint Kecskés Attila pizzával ajándékozta meg őket – tájékoztatta lapunkat a klub elnöke.

dr. Mátyás Mátyás hangsúlyozta: itt szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje Nagy-Majdon József polgármester úrnak és Kecskés Attila egyéni vállalkozónak ez évben nyújtott támogatását, valamint Susán Attila és Ornyik Robért edzőknek az éves munkáját.

Kecskés Attilának köszönhetően pizzát is kaptak a gyermekek.

Álomszerű őszön vannak túl a klub csapatai

Mint ismert, a megyei másodosztály keleti-csoportjában szereplő Bátonyterenye, a nyár folyamán frissen alakuló egyesületként vágott neki a 2018/2019-es idény küzdelmeinek. Pár hónappal ezelőtt még nem sokan bízhattak a klub alakulatainak ez idáig tető alá hozott teljesítményeiben, az eredmények viszont mostanra jól ismertek: a felnőtt gárda az első, míg az U19-es legénység a második helyen vonulhatott pihenőre. Ugyan az évad java még bőven hátra van, az eddigi szereplésre méltán lehetnek büszkék a csapat illetékesei. A mögöttünk hagyott hónapok kapcsán dr. Mátyás Mátyás klubelnököt kérdezte.

A megyei első osztályban folytathatják

A remekül teljesítő csapat hamarosan be fogja nyújtani a licenckérelmet, és amennyiben 2019 végén a dobogón végeznek, vállalni is fogják a megyei első osztályt – tudtuk meg a klubelnöktől.