Megújult a salgótarjáni Hyundai szalon és hamarosan érkeznek az elektromos autók is (videóval)

2019-től megújult külsővel és színvonalasabb szolgáltatásokkal várja meglévő és új ügyfeleit a salgótarjáni ipari parkban található R-Carnet Service Kft., mely többek között a Hyundai szalonnak is helyet biztosít. Mint megtudtuk: az üzletbe hamarosan megérkeznek az elektromos autók, sőt ettől az évtől akár egy napra is bérelhetünk személyautót náluk.

2010 óta folyamatosan fejődnek

A salgótarjáni Hyundai kereskedés 2010-ben kötött szerződést a Hyundai Holding Hungary-vel, 2011-ben pedig megnyitotta kapuit a helyi ipari parkban az R-Carnet Service Kft. A kereskedés 11 dolgozóval indult útjára, ami azóta már 20 fő fölé emelkedett. A cég folyamatosan fejlődik , és szélesíti ügyfélkörét, mind a magánszektorban, mind a céges vásárlók körében, amelyhez tökéletes partner egy olyan márka, mint a Hyundai, mely 5 év gyári garanciával kínálja termékeit.

Más márkákat is értékesítenek a szalonban

A salgótarjáni telephelyen a Hyundai mellett Ford, Lada, és egy frissen megjelenő Prémium márka is várja meglévő és leendő ügyfeleit.

Ettől az évtől megújult környezet várja az ügyfeleket, és érkeznek az elektromos autók is

Nyolc év működés után a Hyundai nemzetközi vezetése úgy döntött, hogy új szignalizáció, felfrissült megjelenés és színvonalasabb szolgáltatók szükségesek a márka európai piacára, így az R-Carnet Service Kft. is megújult, modern, felfrissült külsővel és a Hyundai által előírt új standard feltételekkel várja meglévő és új ügyfeleit ettől az évtől. A jelenlegi „megújulás” szó szerint értendő, mivel 2019-től salgótarjáni egységük a 21. század elektromos autói (Ionic, KONA) iránt érdeklődőket is kiszolgálja.

A kereskedés több üzletágban is felfrissült 2019-ben

A salgótarjáni szalon több üzletágban is felfrissült a 2019-es évben, mint például a bérautó üzletág. Így mostantól akár 1 napra is bérelhetünk náluk autót. Ezen felül elindították Tartós Bérleti konstrukciójukat, és üzletágukat, melyet elsősorban cégeknek, illetve kis vállalkozóknak ajánlanak. Amennyiben a vásárló/felhasználó nem kívánja megvásárolni a járművet, úgy teljes értékű Tartós bérleti (üzemeltetési) szerződést nyújtanak számára.

A megújult szalonról készült videó itt tekinthető meg:

Elérhetőségeik:

3104, Salgótarján Ipari park út 10.
Telefonszám: 06(30)211-7766
Email: info@rcarnet.hu

További részletek a www.rcarnet.hu és a www.concretemedia.hu oldalon!

Autós tesztjeinket itt találja:

Hyundai i30N

Hyundai Kona

Ford Ranger