Közös főzőtanfolyamot indított Kökény Béla testépítő és Tanács Attila fejlesztő séf

Kökény Béla, testépítő versenyző, személyi edző és Tanács Attila, a Mindenmentes főzősuli alapítója.

A testépítést és az egészséges táplálkozást összekapcsolva közös projektet indított Kökény Béla testépítő versenyző, személyi edző és Tanács Attila, a Mindenmentes főzősuli alapítója, szakmai vezetője, mesterszakács, fejlesztő séf, többszörös Európa- világ és olimpiai bajnok ételszobrász. Céljuk, hogy személyre szabottan megtanítsák a programban résztvevők számára az egészséges táplálkozás alapjait, a különféle diétás ételek elkészítését, sőt abban is segítenek, hogy rövid idő alatt elérjük a hőn áhított bomba alakunkat. 

Nekünk is nagyon megtetszett ez az új tanfolyam, így ma felkerestük Kökény Bélát, hogy informálódjunk a projektjükről.

-Kiknek ajánlanád ezt az új programot? 

-Azok számára ajánlom ezt a programot, akik szeretnék elsajátítani az egészséges táplálkozás alapjait, illetve szeretnének megtanulni egészségtudatosan főzni, szakemberek segítségével. Fontos, hogy a teljes projekt során minden résztvevőnek személyre szabott programot állítunk össze, és nyomon követjük az elért eredményeiket.

-Mikor és hol tartjátok majd meg az első tanfolyamot és hogyan fog zajlani? 

– Szigetszentmiklóson (Somogyvári Gyula út 3.) lesz az első tanfolyam, április 27-én (10.00-16.00 óráig). A rendezvény során megtanítjuk a résztvevőknek, hogyan készíthetnek például szénhidrátszegény ételeket (többek között húsokat, zöldségeket), akár több napra előre. Megismerhetik az érdeklődők a vákuum és sous-vide technológiát, a vitaminok megőrzését. Készítünk majd emellett zöldség turmixokat, könnyű nyári ételeket, használjuk a konyhai mérleget, számolunk és csomagolunk is. Érdekesség, hogy kézi készítésű egyedi tányérokon tálalunk, és profi stúdió fotóval örökítjük meg a résztvevők munkáját, akik egyébként oklevelet is kapnak majd a tanfolyam elvégzéséről.

– Tervezitek esetleg, hogy Nógrád megyében is lesz ilyen tanfolyam? 

-Persze. Az ország számos pontján, köztük Nógrád megyében is tervezzük a tanfolyam indítását.

-Köszönöm, és sok sikert kívánok! 

További részletek a következő linken.