Kedvezményes áron nézhetünk meg két klasszikust a salgótarjáni színházban

Két klasszikust is színpadra állít májusban a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház, ráadásul mindkettő megtekinthető igen kedvezményes áron is – a megyeszékhelyi teátrum „félpénzes”, azaz ötven százalék kedvezményt nyújtó akcióval kedveskedik a mellettük kitartó nézőknek.

Május 27-én, hétfőn este mutatja évadbeli negyedik, utolsó premierjét a Zenthe Ferenc Színház, Arthur Miller: Pillantás a hídról darabját, amelyet a Jászai Mari-díjas Kis Domonkos Márk jegyez. A klasszikus darabban a főszerepeket Máté Krisztián, Mikecz Estilla, Kökényessy Ági játsszák, de négy új színész is bemutatkozik a társulatban. A premierre nem, de a másnapi, május 28-i előadásra kedvezménnyel is be lehet jutni a Zenthe Ferenc-bérlet mellett, ehhez mindössze az kell, hogy a másnapi klasszikusra is jegyet váltson a színházkedvelő – ez azonban nem fog plusz pénzébe kerülni.

A május 29-i estén a Veszprémi Petőfi Színház vendégszerepel Salgótarjánban, mégpedig egy ugyancsak ínyencségnek számító történettel, a Holt költők társaságával, amelyet filmen Robin Williams zseniális alakításával szerettünk meg. A veszprémiek európai ősbemutató előadásában a tanárt Oberfrank Pál alakítja. Amennyiben pedig e két utóbbi napra (azaz 28-ra és 29-re) egyszerre vesz jegyet valaki a Városi Jegyirodában, az egyik előadás árát megspórolhatja – de a színházi élményt nem!