Négy baleset történt egyetlen nap alatt Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy szerb állampolgárságú férfi 2019. május 18-án 9 óra körül a 2-es számú főúton, Parassapuszta belterületén egy parkoló sávban egy nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel megállt, majd a sofőr abból kiszállt és egy közeli üzletbe bement. A járműszerelvény ekkor a lejtős útszakaszon – eddig tisztázatlan okból – gurulni kezdett és érintőlegesen nekiütközött egy villanyoszlopnak, majd egy ingatlan kerítését megrongálva egy árokban állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A megye közútjain a rendőrök további három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

 

… hogy mindenki hazaérjen!