Döbbenet: a nyílt utcán akartak megerőszakolni egy nőt Salgótarjánban

A salgótarjáni rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki egy nőt támadott meg a belvárosban.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kifosztás és szexuális kényszerítés bűntett kísérlete, valamint szeméremsértés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 19 éves salgótarjáni lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2019. június 16-án 17 óra 20 perckor Salgótarján belterületén, egy gyalogosan haladó nő karját megfogta, a sértettet a kerítésnek lökte és szexuális cselekmény elvégzésére szólította fel. Ezt követően a nő – védekezése közben – földre esett telefonját a gyanúsított felvette, majd a helyszínről elmenekült.

A rendőrök a férfit a bejelentést követően a személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították és elfogták. A hatóság tagjai a nyomozás során megállapították továbbá azt is, hogy a férfi 2019. április 1-jén, a kora esti órákban a megyeszékhelyen, egy oktatási intézmény közelében, az utcán szeméremsértő módon mutogatta magát.

A nyomozók a salgótarjáni lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

Fotó:illusztráció