Sing Viki és a Unique is fellép a XIII. Palotási Falunapon

Kispályás Labdarúgó Torna, gyermek programok, főzőverseny, kulturális műsorok és koncertek várják a résztvevőket a XIII. Palotási Falunapon, július 20-án.

Több mint 10 éve hagyomány Palotáson, hogy évről évre összegyűlik a falu apraja és nagyja, hogy együtt töltsenek egy tartalmas, programokkal teli napot. A XIII. Palotási Falunap az előző évekhez hasonlóan most is reggel kilenc órakor Kispályás Labdarúgó Tornával kezdődik, ahol baráti társaságok szállnak versenybe a győzelemért. Emellett persze a bográcsokban, tárcsákon finom ételek is készülnek, hiszen idén is lehetett nevezni a főzőversenyre.

A programokat úgy szervezték, hogy minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújtsanak. Még a kicsik kézműveskedhetnek, népi játékokat próbálhatnak ki és élvezhetik a vidámpark sergőit, addig a felnőtteknek air soft bemutatóval és kulturális műsorokkal kedveskednek. Fellépnek többek között a Kenderike Néptánc Csoport táncosai, a Palotási Őszirózsa Nyugdíjas Klub nótakörének tagjai, de itt lesz Mentős Laci, a Tari Kontyvirág Néptáncegyüttes és a Palotási Gyermeklánc Óvoda növendékei is.

Koncertekben sem lesz hiány. A zenei aláfestésről Sing Viki énekesnő, a Happy Gang, a Unique és a Charme Együttes gondoskodik. A közösségi napot retró diszkó zárja.