Dinamikusan fejlődik Bátonyterenye: legutóbb utat és parkolót újítottak fel

Gőzerővel halad a 21-es számú főút négysávosítása, melynek köszönhetően Bátonyterenye is bekapcsolódhat az országos gyorsforgalmi úthálózatba, emellett folyamatosan újulnak meg a belterületi utak is a városban. Legutóbb a Bolyoki út lett szélesebb és korszerűbb, sőt új burkolatot kapott az ott található parkoló is – tájékoztatta lapunkat a város polgármestere.

Nagy-Majdon József kifejtette: a város vezetése nagyon fontosnak tartja, hogy a 21. századnak megfelelő, korszerű utakon közlekedhessenek az autósok, éppen ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél több helyen elvégezhessék a szükséges munkálatokat.

A város első embere kiemelte: a napokban elkészültek a Bolyoki út felújításával (a lakott terület végéig), sőt a Steelvent előtti parkoló is új burkolatot kapott.

A polgármester hozzátette: a beruházást belügyminisztériumi pályázat segítésével valósították meg. A projekthez közel 23 millió forint támogatást kaptak, melyet valamivel több mint 11 millió forint önerővel egészített ki az önkormányzat.

Közel a befejezéshez a 21-es főút fejlesztése