Családi napot tartanak szombaton Bátonyterenyén

Hatodik alkalommal tartanak Bányavárosi Családi napot augusztus 31-én (azaz most szombaton), Bátonyterenyén, a Bartók Béla Általános Iskola udvarán.

A rendezvény 9:00 órától főzőversennyel indul, majd 10:00 órától Bányásznapi megemlékezésre és koroszúrázásra kerül sor, ahol Milicki Ferenc a Bátonyterenyei Bányász Nyugdíjas Szakszervezet elnöke fogja köszönteni a megjelenteket, majd Nagy-Majdon József polgármester mond ünnepi beszédet. A műsorban közreműködik a Bányász Nyugdíjasok Nőklubja.

A megemlékezést követően 11:00 órától kezdődik a kispályás labdarúgó torna a családi napon. A folytatásban jó ebédhez szól a nóta, lesz családi vetélkedő, 16:00 órától pedig fellép Bebe, utána koncertet ad a Spam, majd Farkas Dénes fog zenélni.

A családi napon ugrálóvár, csillámtetoválás, teqball, és büfév is várja  a résztevőket. A rendezvény szervezője ismételten Tarjáni László, a támogatók pedig Bátonyterenye Város Önkormányzata, Kecskés Attila egyéni vállalkozó, Sasvári Attila egyéni vállalkozó, valamint a Bátony Tüzép Kft.

Korábbi fotó: Szebeni Ádám