A bátonyterenyei Simon László is ringbe szállt az év edzője címért

Simon László a simonfitness alapítója, az egyik legesélyesebb jelölt.

Well&Fit magazin az Év edzőjét keresi, a szavazás október közepén indult és november 17-ig (vasárnapig) tart. A rangos címért a bátonyterenyei Simon László is ringbe szállt, aki egyébként az egyik legesélyesebb jelölt, jelenleg nagy küzdelmet vív a pécsi Papp Norberttel, éppen ezért fontos, hogy mi is támogassuk szavazatunkkal a nógrádi trénert.

Ide kattintva szavazhatnak a bátonyterenyei edzőre

Simon László a simonfitness alapítója. Hobbija egyben a hivatása is, melyet elmondása szerint imád. Személyi edzőként valamint életmód mentorként segít az embereknek, hogy valós és hosszan tartható eredményt érjenek el, ha fogyás, életmódváltás a céljuk.

-Azokat a módszereket adom át követőimnek, amiket én is alkalmaztam, hogy energikus és formás legyek. Programjaim lényege, hogy megtanítsa, miképp lehet normál táplálkozással otthon fejlődni, formálódni – emelte ki lapunknak Simon László.

-Nagy vágyam, hogy megnyerjem ezt a versenyt. Amennyiben sikerül egy évig viselhetem az év személyi edzője címet, illetve egy 100 ezer forint értékű BioTech USA utalvány is jár a győztesnek, melyet szeretnék kisorsolni a követőim között. A Well&fitt országos sportmagazinban pedig egy interjú készül az első helyezettel – tette hozzá a bátonyterenyei jelölt.

Simon László youtube csatornáján is hasznos videókat oszt meg követőivel, és folyamatosan nyomon követi a programban résztvevők eredményeit.

Az év edzője kategóriában összesen öten indultak.

A szavazás jelenlegi állása:

-Papp Norbert – 1559 szavazat

-Simon László – 1426 szavazat

-Vári Edina – 512 szavazat

-Hatt András – 220 szavazat

-Kiss Brigitta – 146 szavazat

Mint látható nagyon szoros a verseny a pécsi Papp Norbert és a bátonyterenyei Simon László között (utóbbi jelölt már kétszer is vezetett), éppen ezért fontos, hogy mindenki támogassa a nógrádi edzőt, melyet itt tehetnek meg.

A TOP5 edzőre szavazók között egyébként 4 darab 25 000 forint értékű BioTechUSA vásárlási utalványt is kisorsolnak, már csak ezért is megéri voksolni, mely nem tart tovább néhány másodpercnél.