Harmincegy csapattal rajtol el a téli teremkupa Bátonyterenyén

November 30-án (azaz jövő hét szombaton) kezdődik a hetedik téli kispályás teremlabdarúgó bajnokság Bátonyterenyén. A helyszín ezúttal is a város sportcsarnok lesz. A mérkőzések már 12:00 órától elkezdődnek, míg a hivatalos megnyitót 17:45 órától tartják majd meg, mely során Nagy-Majdon József, polgármester és Tarjáni László, a torna főszervezője fogja köszönteni a játékosokat, nézőket.

A főszervezőtől megtudtuk, hogy a 2019/2020-as bajnokságra összesen 31 csapat közel 350 játékosa nevezett. Az alap bajnokságon (melyet A-B csoportra osztottak) kívül az öregfiúk és az általános iskolások ezúttal is megmérkőznek egymással. Tarjáni László kiemelte: a teremkupa 2020. február 29-ig tart.

A felső házban az első helyezett csapat kétszázezer, a második helyezett százezer, míg a harmadik helyezett ötvenezer forintot kap. Az alsó házban a legjobb együttest ötvenezer, a második helyezett csapatot harmincezer, míg a harmadik helyezett gárdát húszezer forinttal jutalmazzák. Ezen felül a korábbiakhoz hűen díjazzák majd a legjobb mezőnyjátékost, a gólkirályt, a legügyesebb kapust, illetve az általános iskolások, valamint az öregfiúk kiválóságait; a tárgyjutalmakat Bátonyterenye Város Önkormányzata biztosítja.

A torna fővédnöke Nagy-Majdon József, polgármester, főtámogatója: Bátonyterenye Város Önkormányzata, a további támogatók pedig: a Bátony Tüzép Kft., valamint az M-WOOD Kft. A szervező hozzátette: a mérkőzéseket továbbra is ingyenes lehet látogatni!