Drogdílereket fogtak el a rendőrök Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 29 éves nagykeresztúri férfi és egy 31 éves salgótarjáni nő ellen.

A jelenlegi adatok alapján a 29 éves férfi 2019. december 11-én Salgótarjánban, egy parkolóban a 29 éves nőnek ismeretlen eredetű és hatóanyagú kábítószergyanús anyagot adott el továbbértékesítési céllal, amelyért a nő 320.000 Ft-ot fizetett. A férfi lakásán megtartott házkutatáson befőttes üvegben tárolt, bruttó 308.15 gramm súlyú növényi törmeléket találtak a rendőrök, melynek kábítószer gyorsteszttel történő vizsgálata kannabisz kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A nyomozás további adatai alapján a 31 éves nő a 29 éves férfitól beszerzett marihuánából 2019. szeptember 1. és december 11. közötti időszakban többször értékesített egy salgótarjáni férfi, valamint december 1-én egy alkalommal egy salgótarjáni nő részére. A rendőrök a 29 éves nő lakásában megtartott házkutatás során nylon tasakokba és alufóliába csomagolt, bruttó 70,6 gramm marihuánát, továbbá a kábítószer értékesítéséhez és fogyasztásához használatos mérleget, növényőrlőt, nylon tasakokat foglaltak le.

A rendőrök a férfit és a nőt elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.