Szombaton a bátonyterenyei selejtezővel folytatódik az V. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa

A második játéknapon újabb négy csapat juthat be a sorozat döntőjébe.

Szombaton újabb selejtezővel folytatódik a mostani évben már V. alkalommal sorra kerülő Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa, ezúttal Bátonyterenyén nézhetnek egymással farkasszemet a meghívást kapó alakulatok.

Annak idején, még 2015-ben hat együttes részvételével zajlott le az évről-évre folyamatosan formálódó esemény, fontos megjegyezni, ezúttal még inkább változatosabbá vált a mezőny, bár a meginvitált alakulatok javát még mindig a kis- vagy nagypályás sorozatban végső elsőségig jutó társaságok alkotják, a főszervező és az esemény névadó szponzora is egyetértett abban, hogy minél inkább színesebbé kell tenni a résztvevők listáját, így olyan legénységek is meghívást kaptak, melyek vagy az előző évadban vagy a pár héttel ezelőtt lepergő őszi idényben nyújtottak kiemelkedő teljesítményt.

December 21-én a bátonyterenyei Városi Sportcsarnokban jöhet a második menet, ezúttal ismét húsz gárda csaphat majd össze, négy darab, egyaránt öt tagot számláló csoportban, végül pedig újabb négy brigád csatlakozik a december 29-én Salgótarjánban esedékes döntés mezőnyhöz. Nézzük meg a programot!

V. Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa, bátonyterenyei selejtező, 2019. december 21. (szombat):

„A” csoport (10.00): Elán, Építők KC, Karancsalja MSE, Entria Team, Héhalom SE U19.

„B” csoport (12.40): Bátonyterenyei TC, Rózsaszín Párduc, Héhalom SE, Ipolytarnóc SE, Dolce Vita Pizzéria.

„C” csoport (15.20): Pásztó SK, Cered VSE, Mátramindszent SE, Gold Team, Balu Team.

„D” csoport (18.00): Friends, Silver Tüzép-Karancsberény, Sase Legends, Jamaica, Bátonyterenyei TC U19.

Forrás: nogradifutball.hu