Koronavírus: elmaradnak a színházi előadások Salgótarjánban

A Magyarország Kormánya és az operatív törzs által 2020. március 11-én kihirdetett vészhelyzeti intézkedéseknek, valamint Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatával, mint fenntartóval folytatott egyeztetéseknek megfelelően a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház a koronavírusos megbetegedés terjedését megelőző óvintézkedésből adódóan 2020. március 12-én 00.00 órától székhelyén felfüggeszti a színházi előadások megtartását.

A bérletes előadásokat egy későbbi időpontban – előzetes tájékoztatást követően – igyekszünk megtartani. A megváltott bérletek és szólójegyek az új időpontra érvényesek lesznek.

Amennyiben a színház az elmaradó előadást nem tudja új időpontban megtartani, úgy a bérletes sorozatokban él műsorváltoztatási lehetőségével, szólóelőadások esetében a megváltott jegyeket visszaváltja.

Az előadások felfüggesztésének pontos időtartamáról a fenntartóval való későbbi egyeztetésnek megfelelően tájékoztatjuk a nézőket.

Kérjük Tisztelt Nézőinket, hogy a korlátozás időtartamáról, az elmaradó előadásokról tájékozódjanak folyamatosan a www.zentheszinhaz.hu weboldalunkon; színházunk Facebook-, Instagram- és Twitter-oldalán; a színházépület falán elhelyezett tájékoztató táblákon; a színházépület bejáratán elhelyezett tájékoztatón; a Városi Jegyirodában, illetve annak nyitvatartási idejében a (+36) 32 740-740 telefonszámon; a megyei, az országos és a határon túli magyar nyelvű sajtóorgánumokban.

A fenti tájékoztatás a Zenthe Ferenc Színház által szervezett színházi előadásokra érvényesek. Az ugyancsak a színház épületében, de a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. (Remek Kft.) által szervezett előadásokról, a jegyek érvényességéről a Remek Kft. ad tájékoztatást.

 

A Zenthe Ferenc Színház köszöni a nézők megértését!

 

Salgótarján, 2020. március 11.

 

a Zenthe Ferenc Színház vezetése