Szájmaszkokat osztott a polgármester és az alpolgármester Bátonyterenyén

A város kiemelten fontos egészségügyi intézményeibe és boltjaiba is szájmaszkokat vitt hétfőn Nagy-Majdon József polgármester és Letovai Zoltán alpolgármester – melyről képeket is közzétettek a Facebookon. 

A posztban azt is írta a város alpolgármestere, hogy hamarosan újabb szájmaszkokat szerez be az önkormányzat és folytatják majd azok szétosztását Bátonyterenyén.

3000 szájmaszkot adományozott a megyei kórháznak az önkormányzat

A mai napon nemcsak a bátonyterenyei egészségügyi intézményekbe és boltokba vitt szájmaszkokat Nagy-Majdon József és Letovai Zoltán hanem a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházba is. Egészen pontosan 3000 darabot. Az adományokat Dr. Laczkó Tamás főigazgató főorvos és Kaszás Erika gazdasági igazgató vette át. A hírt Bátonyterenye polgármestere is megosztotta a közösségi oldalán, melyhez azt írta:”Adni jó! Köszönjük az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját! Veletek vagyunk!”

A maszkokat a mai napon vitték el a megyei kórházba.

Felajánlották egyhavi tiszteletdíjukat és fizetésüket is

A Fidesz önkormányzati képviselői és külsős bizottsági tagjai egyhavi tiszteletdíjukat is felajánlották a járvány elleni küzdelemre. -Alpolgármester társammal, Letovai Zoltánnal egyhavi fizetésünket és költségtérítésünket ugyancsak a védekezésre ajánlottuk fel – emelte ki korábban Bátonyterenye polgármestere, aki hozzátette azt is: időközben két ellenzéki képviselő, Berki Jánosné (JOBBIK, DK, MOMENTUM, LMP, Mindenki Magyarországa) és Várszegi István (Magyarországi Munkáspárt 2006, Európai Baloldal, Bátonyterenyei Polgárokért Egyesület) is csatlakozott a Fidesz frakció felajánlásához.