Cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresi az nógrádi rendőrség

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 12000/267/2020. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás adatai alapján 2020. június 23-án 19 óra körül Szurdokpüspökiben, az Árpád és Szabadság utat összekötő járdán haladó kerékpáros hátsó kerekének ütközött egy oda felhajtó személygépkocsi. A biciklis ennek következtében elesett és megsérült. A balesetet okozó ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, gyártmányú, típusú, személygépkocsival megállás nélkül elhagyta a baleset helyszínét.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki az személygépkocsi vezetőjének kilétével, illetve a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja az ingyenesen hívható 112-es központi segélyhívó telefonszámot, amely a nap 24 órájában fogadja a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.