Új autóval indulnak Vincze Feriék a Salgó Rallyn, már a második teszten is túl vannak – videó

Vincze Feriék alapos tesztnek vetették alá az új autójukat Gyöngyöstarjánban. Fotó: Papp Dániel

A tavalyi győztes Vincze Ferenc – Bacigal Igor kettős is gőzerővel készül a július 18-19-e között megrendezésre kerülő Salgó Rally-ra. Legutóbb a Heves megyei Gyöngyöstarjánban tesztelték az új autójukat, mely egy Skoda Fábia R5 Evo.

Mint azt a sportág szerelmesei bizonyára tudják a Vincze Ferenc – Bacigal Igor kettős nyerte meg 2019-ben az Ózd-Salgó Rallyet, 19.6mp előnnyel a Hadik András – Deák Attila páros előtt. A harmadik helyen Velenczei Ádám – Zsiros Gábor kettős fejezte be a viadalt.

Vinczéék most is nagy erőbedobással készülnek a jövő héten megrendezésre kerülő versenyre, mely az Országos Bajnokság első fordulója. A Skoda Fábia R5 Evo-jukat legutóbb komoly tesztnek vetették alá Gyöngyöstarjánban.

-Nagyon pozitívak a teszt utáni benyomások az autóval kapcsolatban. Sokat erősödött a motorja, illetve a futóművön is fejlesztettek – kezdte Vincze, aki azt is hozzátette: még szokniuk kell az új vasat.

-Számos beállítást elvégeztünk a Fábián már Gyöngyöstarjánban is, de a bizonság kedvéért még hétfőn is tesztelünk egyet, aztán a győzelemért harcolunk majd a Salgó Rallyn- hangsúlyozta a tavalyi győztes.