Ma zárul az év edzője szavazás: a hajrában még voksolhatunk a bátonyterenyei jelöltre

Ahogyan arról korábban beszámoltunk a Well&Fit magazin az Év edzőjét keresi, a szavazás november 17-ig (vasárnapig) tart, így a mai napon még támogathatjuk voksunkkal a bátonyterenyei jelöltet.

Simon Lászlóra itt tudják leadni szavazatukat!

Simon László a simonfitness alapítója. Hobbija egyben a hivatása is, melyet elmondása szerint imád. Személyi edzőként valamint életmód mentorként segít az embereknek, hogy valós és hosszan tartható eredményt érjenek el, ha fogyás, életmódváltás a céljuk.

-Azokat a módszereket adom át követőimnek, amiket én is alkalmaztam, hogy energikus és formás legyek. Programjaim lényege, hogy megtanítsa, miképp lehet normál táplálkozással otthon fejlődni, formálódni – emelte ki lapunknak Simon László.

-Nagy vágyam, hogy megnyerjem ezt a versenyt. Amennyiben sikerül egy évig viselhetem az év személyi edzője címet, illetve egy 100 ezer forint értékű BioTech USA utalvány is jár a győztesnek, melyet szeretnék kisorsolni a követőim között. A Well&fitt országos sportmagazinban pedig egy interjú készül az első helyezettel – tette hozzá a bátonyterenyei jelölt.

Simon László youtube csatornáján is hasznos videókat oszt meg követőivel, és folyamatosan nyomon követi a programban résztvevők eredményeit.

A szavazás jelenlegi állása:

Papp Norbert – 2516

Simon László (Bátonyterenye) – 2362