Négy baleset is történt az elmúlt napon megyénk útjain, többen megsérültek

Az elmúlt napon három személy sérült meg közúti közlekedési balesetben.

Egy 35 éves nő közlekedett személygépkocsival 2020. január 22-én a délelőtti órákban Patak irányából Érsekvadkert felé, amikor az úttesten járművével megcsúszott és egy út menti fának ütközött. A balesetben a gépjármű vezetője megsérült.

Salgótarján belterületén, a Salgó úton közlekedett személygépjárművel egy 22 éves nő a délutáni órákban, amikor egy balra ívelő kanyarban a járművel a nedves úttesten megcsúszott, az út menti árokba hajtott, majd onnan visszacsapódott az úttestre. A balesetben a 22 éves nő megsérült.

Az elmúlt 24 órában további egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a megye útjai csúszósak, illetve helyenként hóval, vagy jéggel fedettek, ezért a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Fontos, hogy csökkentsék haladási sebességüket, növeljék a követési távolságot, a gyalogosokra fokozottan figyeljenek és tartsanak nagyobb oldaltávolságot a kétkerekű járművek melletti elhaladás során!