Karambol az M1-es autópályán: kamion és személygépkocsi ütközött

Tata, 2013. augusztus 9. Forgalmi dugó az M1 autópálya feletti átvezető hídon Tata határában 2013. augusztus 9-én. Egy Győr felé haladó kamion átszakította az M1-es két pályáját elválasztó szalagkorlátot, áttért a szemben lévő sávba, majd ott fejtetőre állt. A járműbe belerohant egy Budapest felé haladó kisebb tehergépkocsi, egy másik sofőr pedig a kormányát elrántva az árokba hajtott. A balesetben a teherautók vezetői sérültek meg, őket kórházba szállították. A háttérben villámlás. MTI Fotó: Lakatos Péter

Egy kamion és egy személygépkocsi összeütközött az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a tatai csomópont előtt néhány kilométerrel – tájékoztatott kedd reggel az Útinform.

A járműveknek a 76-as kilométernél a belső sávba kell sorolniuk, ezért torlódik a forgalom – olvasható az utinform.hu oldalon.

A Mocsa térségében történt baleset műszaki mentését megkezdték a komáromi tűzoltók; a helyszínre a mentők is megérkeztek – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.