Megvertek és kiraboltak egy nőt Karancskesziben

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 31 éves és egy 30 éves karancskeszi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján 2020. február 8-án 21 óra 30 perc körül a 31 éves gyanúsított a lakására csalt egy interneten megismert nőt, ahol őt társával, ököllel többször megütötték, megrugdosták. A 30 éves nő a bántalmazott mellkasára ült, miközben a nyakából aranyláncát, karkötőjét letépték, valamint a táskájából a mobiltelefonját és a készpénzét kivették, melyet követően a megfélemlített sértett a fülbevalóját, valamint a zsebében lévő másik aranyláncát önként átadta részükre. A sértett a bántalmazás következtében – az orvosi vélemény alapján –  könnyű sérüléseket szenvedett, de a súlyosabb sérülés elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

A rendőrök a bejelentést követően a két nőt rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság az illetékes ügyészségen előterjesztést tesz a terheltek letartóztatásának indítványozására.