Bátonyterenye otthon maradt vasárnap

A Városház tér is teljesen üres volt vasárnap. Fotó: Letovai Zoltán

Március 22-én jóval csendesebb arcát mutatta a város, az önkormányzat előtti tér teljesen kiürült, lényegesen kevesebb ember járta az utcákat és a buszmegállókban is csupán néhányan várakoztak.

Nagy-Majdon József: maradjon otthon (aki teheti)!

-Megteszünk mindent ami tőlünk telik a bátonyterenyei lakosság védelmében, de ez mit sem ér Önök nélkül! Legyenek fegyelmezettek, maradjanak otthon (aki teheti)! Fokozottan kérem idősebb polgártársaink fegyelmezett otthon tartózkodását! Senkit nem hagyunk magára, mindenkinek segítünk! – hangsúlyozta korábban a város vezetője. Ajánlását úgy látszik sokan megfogadták.

– Továbbra is várják a segítők jelentkezését!

-Úgy látjuk, most háttérbe kell tenni minden ellentétet, teljes összefogásra van szükség. Ebben a szellemben várjuk önkéntes segítők jelentkezését időseink ellátása, megsegítése, a város minél zavartalanabb működése érdekében a titkarsag@batonyterenye.hu email címre. Kérjük feltüntetni, rendelkeznek-e gépjárművel, van-e egészségügyi vagy szociális végzettségük esetleg egyéb olyan végzettség, ami életeket menthet! Mindenkire szükség van, ha a helyzet rosszabbra fordul! – mondta Nagy-Majdon József a Concrete Médiának.

Minden aktuális információt megtalálnak a város honlapján.

Koronavírus: felajánlotta egyhavi fizetését a védekezésre Bátonyterenye polgármestere és alpolgármestere

Koronavírus: a bátonyterenyei önkéntesek is készen állnak a védekezésre