Baleset történt: kerítésnek csapódott, majd felborult egy autó Nógrád megyében

Az elmúlt 24 órában két baleset helyszínén intézkedtek Nógrád megye rendőrei.

Mátrakeresztes irányából Pásztó felé haladt egy 44 éves férfi személygépkocsival 2020. április 20-án 23 óra 11 perc körül, amikor Hasznos belterületén, a járművel letért az úttestről és egy családi házhoz vezető kapubejárónak, valamint a kerítésnek ütközött, majd az útestre kicsúszott és az oldalára borult. A gépkocsi vezetőjével szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.  A balesetben a sofőr és nő utasa megsérült.

Az elmúlt 24 órában további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy ittasan vezetni rendkívül balesetveszélyes, akik alkoholt fogyasztanak és utána vezetnek, nemcsak magukat, hanem a velük utazókat és a közúti közlekedésben résztvevőket is veszélyeztetik. A rendőrök folyamatosan végeznek közúti ellenőrzéseket azért, hogy az ittas járművezetőket kiszűrjék a forgalomból.

A Nógrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ismételten kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a szabályokat! Tegyenek meg mindent azért, hogy megelőzzék a baleseteket, tragédiákat! Közlekedjenek szabályosan, legyenek figyelmesek és türelmesek egymással!

…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás:police.hu