Meleg ételt kaptak a salgótarjáni kórház dolgozói egy helyi étteremtől

Balázs Róbert, a salgótarjáni Hello Caféban üzemelő Gasztrobi Bisztró vezetője húsz adag meleg ételt juttatott el a Sport Event Planning közreműködésével a Szent Lázár Megyei Kórház dolgozói számára a hétfői napon, ezzel is támogatva a kitartásukat és a segítségüket – tudta meg a Concrete Média.

-Róbert április 20-án kizárólag csak ezért nyitotta ki a Gasztrobi Bisztrót-az étterem szolgáltatásai természetesen bárki számára elérhetőek-, mi pedig a kapcsolati rendszerünket felhasználva segítettünk nekik, hogy ez a 20 adag meleg étel eljusson az erőn felül teljesítő salgótarjáni kórház nővéreihez, doktoraihoz – mondta lapunknak a Sport Event Planning cég tulajdonosa.

Susán Vilmos kiemelte: a Gasztrobi Bisztró a jövő héttől rendszeresen szeretné majd ily módon támogatni a helyi egészségügyi intézmény kollektíváját.

-Külön öröm számunkra továbbá az is, hogy hamarosan többen is csatlakoznak majd ehhez a kezdeményezéshez, így egy nagyobb összefogás keretében tudjuk majd segíteni a kórház dolgozóit – tette hozzá.