Hyundai zöldhétvége Salgótarjánban: ismerje meg a legkorszerűbb elektromos modelleket testközelből

Zöldhétvégét tartanak október 2-3-án a Hyundai országos márkakereskedéseiben, így a salgótarjáni ipari parkban található R-Carnetnél is. A szalonban lehetőség lesz kipróbálni az állami támogatással is megvásárolható elektromos modelleket, melyek mellé most értékes ajándékok is járnak.

A Park út 10. szám alatti kereskedésben a Kona és az Ioniq modelleket vehetik majd alaposabban szemügyre azok, akik érdeklődnek a Hyundai elektromos autók legújabb generációi iránt, nyitva tartási időben: október 2-án (pénteken) 8:30-18:30 óra között, míg október 3-án (szombaton) 9:00-17:00 óra között. Mindkét gépjármű akár már 8 499 000 Ft-ért azonnal, készletről elvihető! Jelentkezzen tesztvezetésre még ma! 

Az elektromos Kona mellé az alábbi ajándékok válaszhatók: ajándék elektromos falitöltő vagy ajándék téligumi szett vagy akciós 1.99 THM-ű finanszírozás (magánszemély és cég esetén egyaránt).

Mindezek mellé természetesen ajándék forgalomba helyezés is jár. Ez azt jelenti, hogy az ügyfélnek a szerződött áron kívül semmilyen költséggel nem kell számolnia a vásárlás során. Az akció már elindult és egészen október 9-ig fog tartani, addig lehet kérni a kedvezményeket. Nagyon fontos, hogy a falitöltő, a téligumi és a finanszírozás közül 1 válaszható, az ingyenes forgalomba helyezés azonban mindezek mellé is igénybe vehető.

Cégek részére az akciós modellekre igénybe vehető még a TAO támogatás is, ami a KONA modell esetében akár további körülbelül 4.000.000 Ft kedvezményt is maga után vonhat.