Ezeket a Hyundai modelleket lehet majd megvásárolni állami támogatással a salgótarjáni zöldhétvégén

Korábban beszámoltunk róla, hogy zöldhétvégét tartanak október 2-3-án a Hyundai országos márkakereskedéseiben, így a salgótarjáni ipari parkban található R-Carnetnél is. Mostani cikkünkben pedig annak jártunk utána milyen autókkal várják majd a két nap folyamán az érdeklődőket és a különféle modellek mellé pontosan milyen értékes ajándékok járnak. Mindezekről Csörgő Ildikó értékesítővel beszélgettünk. 

-Milyen elektromos autókat lehet majd megtekinteni a zöld hétvégén?

– A nyílt hétvége alapvetően az Ioniq EV és Kona EV-ről szól majd, de természetesen az összes Hyundai modellt meg lehet tekinteni és a tesztautókat is ki lehet próbálni.

-Miért ajánlaná a vásárlók számára az elektromos modelleket?

– Nagyon sok előnnyel jár, ha valaki elektromos autóra vált. Nemcsak egy utánozhatatlan vezetési élményt kap új autójától, de parkolási díjjal sem kell számolnia, nincs teljesítmény adó, illetve az átírás is kedvezőbb a hagyományos hajtású auótkénál. Cégek esetén nincs cégautóadó, illetve élhetnek az úgynevezett TAO kedvezménnyel.

Milyen árban vannak?

– Az elektromos modellek 10.999.000 Ft-tól már elérhetőek készletről is, de például a vadonatúj i10-es modellünk már 3.599.000,- Ft-tól elérhető.

-Raktárról azonnal elvihetőek, állami támogatással?

-Már elbírált állami támogatás igénybe vehető raktári modelljeinkre, melyek akár 4-5 munkanapon belül elvihetőek. Az elbírált állami támogatással rendelkező ügyfeleink válláról az ügyintézés további terhét pedig átvállaljuk, hogy ők élvezzék az új autójuk nyújtotta kényelmet ügyintézés helyett.

-Jár esetleg valamilyen plusz kedvezmény, ajándék ha most vásárolnak önöknél Hyundai elektromos autót?

-Igen, nagyon sok ajándékkal készülünk a hétvégére.

-Mik ezek a ajándékok pontosan?

-Elektromos Kona vásárlása esetén most Wallbox faltöltőt adunk ajándékba. Ennek értéke kb. 350.000 Ft. Ha erre valaki nem tart igényt, akkor téligumi garnitúrát is kérhet autójára. Emellett nagyon kedvező finanszírozási ajánlattal is készülük, 1.99 % THM-mel elvihetőek modelljeink már 20%-os kezdő befizetéstől. Továbbá a hétvége folyamán az elektromos modellek mellé még ajándék üzembehelyezést is biztosítunk, ami egyes modelleknél elérheti a 100.000 Ft-os nagyságrendet is.

-A cégek részére is jár kedvezmény?

-A fenti kedvezmények cégek és magánszemélyek részére egyaránt igénybe vehetőek. A cégek részére ismertetni tudjuk az ún. TAO kedvezményt, amivel további akár 4.000.000 Ft kedvezményt is igénybe tudnak venni elektromos autó vásárlása esetén.

-Meddig tekinthetőek meg az autók a két nap folyamán?

Október 2-én (pénteken) reggel 8:30-tól nyitva leszünk egészen 18:30-ig, október 3-án (szombaton) pedig reggel 9:00 és délután 17:00 között várjuk majd a kedves érdeklődőket.