Négy baleset történt egyetlen nap alatt Nógrád megyében

Az elmúlt napon két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Nógrád megyében.

Egy 17 éves fiú közlekedett a városközpont irányába személygépkocsival Salgótarján belterületén, a Budapesti úton 2020. október 13-án a reggeli órákban, amikor az egyik gyalogos átkelőhelyen áthaladó férfit járművével elsodort. A gyalogos a baleset következtében megsérült.
A délutáni órákban a 2-es számú főúton, a rétsági körforgalom közelében haladt személygépkocsival egy 26 éves férfi, amikor járművével nekiütközött egy előtte haladó és forgalmi okok miatt lassító másik gépkocsinak. A balesetben négy személy sérült meg, a járművekben anyagi kár keletkezett.

A megye területén az elmúlt napon a rendőrök további két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy az időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek, különösen figyeljenek a gyalogosokra!

… hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu