Robbanás történt egy kispesti autószerelő műhelyben

Fotó: illusztráció

Újra a teljes vonalon jár az 50-es villamos az Üllői úton, amelynek közelében, a XIX. kerületi Vécsey utcában korábban robbanás történt egy autószerelő műhelyben vasárnap.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint az 93A és a 136E autóbuszok is újra az eredeti útvonalon közlekednek.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint robbanás történt, majd tűz ütött ki a XIX. kerületi Vécsey utcában egy autószerelő műhelyben vasárnap délben. A tűzoltók a lángokat eloltották.

A robbanást egy gázüzemű autó tartálya okozhatta, ezután keletkezett a tűz a 200 négyzetméteres épületben – mondta Kisdi Máté szóvivő.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: két mentőegységet riasztottak a robbanáshoz, a helyszínen egy sérültet kellett ellátni. A 37 éves férfi könnyebb sérültnek minősült, horzsolásokat és enyhe, kis kiterjedésű égési sérülést szenvedett, valamint a bokáját fájlalta. Ellátták a sebét, majd a baleseti sebészet ügyeletére szállították – közölte a szóvivő.