Békéscsabán is vereséget szenvedtek a salgótarjáni röplabdázók

Korábbi fotó.

A Vasas után a békéscsabai alakulattól is kikapott az SBTC röplabda csapata, így jelenleg a tabella utolsó helyén áll a frissen alakult salgótarjáni gárda. 

Rákos Szabolcs, az SBTC vezetőedzője a következőképpen nyilatkozott a legutóbbi mérkőzésről: -Játékosaimnak a békéscsabai mérkőzésen sem sikerült elég motiváltan játszani. Természetesen felsorolhatjuk minden mérkőzésen, hogy háló nélküli teremben készülünk heti egy alkalommal és a lányok munka mellett vállalták a sok utazással járó bajnokságot. Ráadásul több meghatározó játékosra sem számíthattam a héten.De ezek egyike sem indok arra, hogy a játékosoknak nem sikerül felpörögni fejben a mérkőzésre és száz százalékosan oda tenni magunkat. Ezen igyekszünk javítani majd.

Egyébként pontosan tudtuk a bajnokságba nevezéskor, hogy csapatunk csak most állt össze és kevés a heti egy edzés, mégis úgy döntöttünk belevágunk és bármilyen eredmények születnek, mindenből lehet építkezni, mert ez a tanuló évünk. Erre rátett egy lapáttal a kialakult vírushelyzet, emiatt el kellett hagyni a sok nehézség árán felszerelt salgótarjáni termünket és több hazai mérkőzésünket idegenben kell lejátszanunk. Sajnos ezeket a körülményeket összeadva benne van több olyan nagy arányú vereség, mint a békéscsabai.

Még sokat kell dolgoznunk rajta, hogy egyáltalán versenyben lehessünk olyan jól felkészült csapatokkal, mint a bajnokesélyes Békéscsaba, akiknek ezúton is gratulálok a győzelemhez.

A salgótarjáni alakulat eddigi eredményei:

(09.27.) SBTC – KISTEXT (2-3)

(10.04.) Szolnoki SPC – SBTC (3-0)

(10.09.) Vasas SC – SBTC (3-0)

(10.17.) LINAMAR-BRSE – SBTC (3-0)

A bajnokság állása:

  1. Szolnoki SPC
  2. Vasas SC
  3. LINAMAR – BRSE
  4. Vidux-Szegedi RSE
  5. DSZC – Eötvös DSE
  6. KISTEXT
  7. HÉP-RÖPKE SE
  8. Dunakanyar SE
  9. Lőrinc 2000 SE
  10. SBTC

Vasárnap hazai pályán fogadják a szegedi alakulatát 

Október 25-én (vasárnap) az NB II., Keleti B-csoportjának 5. fordulójában a Vidux-Szegedi RSE gárdáját fogadja majd a SBTC hazai pályán. A mérkőzést az Arany János Általános Iskola tornatermében tarják meg 13:00 órától.