Betörtek egy szécsényi raktárba, gyorsan elfogták a tetteseket

A szécsényi nyomozók rövid időn belül beazonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit és társait.

A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két 20 éves és egy 16 éves dejtári lakos ellen.

A 20 éves férfi és nő társa, valamint a fiatalkorú 2020. október 18-án az éjszakai órákban egy szécsényi telephely épületének bejárati ajtaját erőszakkal kinyitották és az egyik helyiség nyílászárójáról a lakatot leverték. A terheltek a raktárból hegesztőtrafót, akkumulátor töltőt, erővágót, sarokcsiszolót búvárszivattyút és további használati tárgyakat, valamint kézi szerszámokat lopási szándékkal az épület mellé kihozták. A telephelyen tartózkodók a férfit és társait a cselekmény közben megzavarták, ezért a tárgyakat hátra hagyták és a helyszínről elmenekültek.

A nyomozók a bejelentést követően a dejtári férfit és társait beazonosították, elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai a 20 éves férfit őrizetbe vették.

Forrás: police.hu