Öten sérültek meg egy balassagyarmati autóbalesetben

Fotó: police.hu

A megye rendőrei az emúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Mátraterenyén, a Kossuth úton közlekedett 2020. október 20-án 9 óra 40 perc körül egy 18 éves férfi kerékpárral, amikor az úttest jobb szélén parkoló jármű hátsó lökhárítójának ütközött és elesett. A balesetben a kerékpáros megsérült.

Személygépkocsival haladt a 41 éves nő 14 óra 12 perc körül Balassagyarmat belterületén, amikor egy jobbra ívelő kanyarból kiérve az egyenes útszakaszon áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol az ott haladó gépjárművel összeütközött. A baleset következtében öten sérültek meg.

Az elmúlt 24 órában a megye rendőrei további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy körültekintően, a KRESZ szabályait betartva közlekedjenek. Ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására, illetve a mindenkori forgalmi, látási és időjárási viszonyokra!

…hogy mindenki hazaérjen!