A Dunakanyar csapatát sem tudták megállítani, ötödször is kikaptak a salgótarjáni röplabdázók

Korábbi fotó.

A Dunakanyar SE gárdájától is kikapott az SBTC röplabda csapata, így jelenleg az utolsó előtti helyen áll a frissen alakult salgótarjáni gárda.

Rákos Szabolcs, az SBTC vezetőedzője a következőképpen nyilatkozott a legutóbbi mérkőzésről: -A november elsejei mérkőzésen végre voltak jelei annak, hogy lassan beérik a kemény edzésmunka. Több szettben stabil labdabiztos játékot láttam a játékosaimtól és ennek lett az eredménye, hogy szettet (majdnem szetteket) tudtunk nyerni. Ráadásul végre csapatként működtünk és küzdöttünk. Ugyanakkor a heti egy edzésünk kevés az olyan csapatok ellen, akik heti 3-5 edzésen tudnak dolgozni. Ez a szettek előrehaladtával leginkább a fizikai fáradtságban és ezzel összefüggésben a koncentráció hiányában mutatkozott meg. Ennek köszönhető az a hullámzó teljesítmény, amit ma mutattunk a Dunakanyar SE ellen.

Örülünk, hogy megszorongattuk a lelkes helyi csapatot, amelynek több játékosa kiemelkedett a mezőnyből egyéni teljesítményével. Ezúton is gratulálok nekik a győzelemhez. Mi pedig dolgozunk tovább, hogy a következő két hazai pályán rendezendő mérkőzésünkön megfelelő színvonalú röplabdázással tudjuk megörvendeztetni a nógrádi szurkolókat és egyre jobb eredményeket érhessünk el a bajnokság folytatásában.

A mérkőzés eredménye:

Női NB II Kelet B csoport 6. forduló: Dunakanyar SE – SBTC 3-1