Új autókat kaptak a Nógrád megyei rendőrök

A gépkocsikat dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át Salgótarjánban.

Egy új Audi A3 típusú szolgálati autóval és két Volkswagen mikrobusszal bővült a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság gépjárműparkja. A folyamatos üzembiztonság és hadrafoghatóság fenntartása érdekében a járművek 5 évre, vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig szóló szervizcsomaggal kerültek beszerzésre, amelynek része a teljes körű karbantartás, a szezonális gumicsere, illetve az assistance szolgáltatás, amelyek segítik a rendőri feladatok ellátását.

Az Audi A3 típusú rendőrségi jelzéssel ellátott szolgálati gépkocsit a Pásztói Rendőrkapitányság vehette át. A két Volkswagen Transporter közül az egyik a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységének, míg a másik a Gazdasági Igazgatóságának a munkáját segíti a jövőben.

A szolgálati gépjárműveket dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2020. december 30-án a rendőr-főkapitányság objektumában ünnepélyes keretek között adta át munkatársainak.

A rendőrség napi tevékenységében alapvető fontosságú a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a hatékony logisztikai tevékenység végrehajtása, amelynek egyik alappillére a gépjárműállomány szinten tartása és folyamatos fejlesztése.

Az új gépjárművek hozzájárulnak a rendőrségi feladatok magas színvonalú ellátásához és korszerű munkakörnyezetet biztosítanak munkatársaink számára.

Forrás: police.hu