Vaddisznót gázolt el egy autós Salgótarjánban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 49 éves nő közlekedett személygépjárművével 2017. október 31-én 16 óra körül Zagyvaróna külterületén, Salgótarján irányából Mátraszele felé, amikor egy, az úttest menetirány szerinti jobb oldalán futó férfi elesett. A nő ezt észlelve a kormányt félre rántotta és az úttest menti támfalnak ütközött. A baleset következtében egy személy sérült meg.

Egy 53 éves férfi közlekedett gépkocsijával 2017. október 31-én a hajnali órákban Salgótarjánban a Füleki úton, amikor gépjárműve elé futott egy vaddisznó, melyet elütött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, az autóban anyagi kár keletkezett.

A baleset körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Az elmúlt 24 órában a megye területén további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására!  Ne feledjék a legjobb balesetmegelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait!

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!