Állásbörzét rendeznek csütörtökön Balassagyarmaton és Bátonyterenyén

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálya a Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével, a megnövekedett munkáltatói igények alapján április-május hónapban minden járásban Állásbörzét rendez, ahová várják az álláskeresőket és az állást változtatni szándékozókat.

A 2022. Tavaszi Állásbörze rendezvénysorozat keretében
2022. április 28-án (csütörtökön) 9 és 12 óra között
Balassagyarmaton és Bátonyterenyén
kerül megrendezésre az állásbörze.

Az ingyenesen látogatható rendezvényen a munkáltatóknak lehetősége nyílik a betöltetlen álláshelyeik meghirdetésére. A börze az álláskeresőkkel, munkahelyváltást tervezőkkel való személyes kapcsolatfelvételnek is színtere, segítve ezzel a szabad állások mihamarabbi betöltését.

Balassagyarmaton a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban
(Balassagyarmat Rákóczi u. 50.)
várják az érdeklődőket.

Az eddigi visszajelzések alapján Hungary Enbi Kft.; Prysmian MKM Kft.; Balassagyarmati Fegyház és Börtön; Dr. Kenessey Albert Kórház- Rendelőintézet; Knaus Tabbert Kft. Magyar Honvédség; Adecco Személyzeti Közvetítő Kft. Flex Films Európa Kft. vesznek részt és közel 250 főnek kínálnak álláslehetőséget.

A börzén többek között Általános ápoló; Biztonsági felügyelő; CNC technikus; Élelmezés raktáros; Épületüzemeltetési menedzser; Faipari gépkezelő, Foglalkoztatási felügyelő; Gépbeállító; Gépjárművezető; Gépkezelő; Informatikus; Karbantartó; Kárpitos; Körletfelügyelő; Mentőtiszt; Minőségellenőr; Minőségügyi adminisztrátor; Orvos írnok; Raktáros; Segédápoló; Szakács; Szakorvos; Szülésznő; Targoncavezető; Varrónő; Védőnő; Végellenőr; Villanyszerelő munkakörökben ajánlanak elhelyezkedési lehetőségeket a szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők és állásváltoztatást tervezők számára.

Bátonyterenyén az Ady Endre Művelődési Központban
(Bátonyterenye, Molnár S. út 1-3.)
várják az érdeklődőket.

Az eddigi visszajelzések alapján ALUKOV Hungária Kft.; Bombardier Transportation Hungary Kft.; Besser Hungária Műanyagipari Kft.; Magyar Honvédség; Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Rosenberger Magyarország Kft. vesznek részt és közel 150 főnek kínálnak álláslehetőséget.

A börzén többek között Kézi anyagmozgató; Összeszerelő; Hegesztő; Lakatos; CNC Forgácsoló; Daraboló, élhajlító; Termelés tervező; Gépbeállító; Műanyagfröccsöntő; Szerződéses katona; Tartalékos katona; Iskolaőr; Rendőrjárőr; Gyártósori összeszerelő; Gépbeállító; Minőségellenőr munkakörökben ajánlanak elhelyezkedési lehetőségeket a szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők és állásváltoztatást tervezők számára.

Mindkét helyszínen az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek is részt vesznek a rendezvényen, így be tudják mutatni képzési ajánlatukat.

A munkáltatók állásajánlatai mellett a foglalkoztatási szolgálat megyei aktuális álláslistája, a különféle szolgáltatások, Európai Uniós programok adta támogatási lehetőségek tájékoztatói is elérhetők lesznek. A foglalkoztatási szolgálat munkatársai pedig segítséget nyújtanak a jelentkezési szándék leadásában a munkáltatók felé.